Vaši omiljeni sastojci sada se nalaze na jednom mestu - u ovoj jednostavnoj i ukusnoj torti.
Sastojci:
1 kg šlaga
20 krem bananica
300 g mlevene plazme
500 ml kisele vode
Priprema:
Od ukupne količine šlaga uzeti 400 g i umutiti sa 200 ml kisele vode. Kada se lepo umuti dodati 300 g mlevene plazme i ručno izmešti. Kada završite stavite na četvrtasti plato i razvucite kao koru debljine oko 2 cm (zavisno kakav je plato). Uzeti sledećih 400 g šlaga i ponovo umutiti sa 200 ml kisele vode. U to staviti 20 iseckanih krem bananica i staviti preko plazme. Preostalih 200 g šlaga umutiti sa 100 ml kisele vode i premazati preko dela sa bananicama. Tako oblikovanu tortu staviti u frižider da se ohladi i stegne.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus