Ukusan desert koji se topi u ustima.
Sastojci:
- 250g putera
- 1 šoljica ulja
- 1 celo jaje
- 2 kašike milerama
- malo soka od limuna
Sve dobro umutiti pa dodati
- 400g brašna (pola oštrog pola mekog)
- malo sode bikarbone
Ostaviti u frižideru da smesa malo odstoji. Praviti i oblikovati urmašice. Peći ih na 200 stepeni dok ne dobiju zlatno žutu boju, pa tople preliti sirupom.
Sirup:
- 100g šećera
- 3,5 dl vode
- sok od pola limuna
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus