Kremasta poslastica koja će vas osvežiti.
Sastojci:
- 1 konzerva (400g) slatkog kondezovanog mleka
- 60 g kakaoa
- 2 šolje (480 ml) slatke pavlake
Priprema:
U velikoj posudi umutite slatku pavlaku dok ne dobijete gustu smesu. Zatim dodajte slatko kondezovano mleko i kakao i opet mutite dok sve ne sjedinite. Prebacite smesu u posudu za sladoled i lepo je rasporedite. Zatim je pokrijte providnom folijom i stavite u zamrzivač. Kad se zaledi vaš sladoled je gotov.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom