Koh se služi hladan i zato je ova sočna poslastica idealna za vrele letnje dane.

Sastojci:

  • 6 jaja
  • 6 kašika šećera
  • 2 kašike brašna
  • 4 kašike griza
  • 1 l mleka

Priprema:

Umutite odvojeno belanca i zatim žumanca sa šećerom. U žumanca dodajte brašno i griz i umutite da se sjedini. U tu smesu dodajte belanca i varjačom promešajte dok se ne sjedini. Tanko premažite pleh uljem, sipajte smesu i pecite na 200°C dok patišpanj ne dobije finu žutu boju. Kad je gotovo izvadite iz rerne i sačekajte minut dva, pa prelijte mlekom.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs