Kremasto, sočno, topi se u ustima.

Sastojci:

  • 200g piškota
  • 12 kašika šećera
  • 1l soka od jagode
  • Oko 0,5kg jagoda
  • 200g margarina ili maslaca
  • 4 pudinga od vanile
  • šlag ili čokolada za ukrašavanje

Priprema:

Šest kašika šećera i 8 dl soka staviti da provri i u to zakuvati četiri pudinga sa šest kašika šećera razmućena u preostala 2 dl soka.

Kad se ohladi umutiti sa razmekšalim margarinom.

Piškote umakati u sok (ili mleko ko više volite) i slagati na tacnu, zatim preko puding u koji ste umešali sveže jagode. Ukrasiti po izboru.

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu  Recept poslala Dragica Gajić