Kremasto, sočno, topi se u ustima.
Sastojci:
- 200g piškota
- 12 kašika šećera
- 1l soka od jagode
- Oko 0,5kg jagoda
- 200g margarina ili maslaca
- 4 pudinga od vanile
- šlag ili čokolada za ukrašavanje
Priprema:
Šest kašika šećera i 8 dl soka staviti da provri i u to zakuvati četiri pudinga sa šest kašika šećera razmućena u preostala 2 dl soka.
Kad se ohladi umutiti sa razmekšalim margarinom.
Piškote umakati u sok (ili mleko ko više volite) i slagati na tacnu, zatim preko puding u koji ste umešali sveže jagode. Ukrasiti po izboru.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Recept poslala Dragica Gajić
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom