Kremasto, sočno, topi se u ustima.
Sastojci:
- 200g piškota
- 12 kašika šećera
- 1l soka od jagode
- Oko 0,5kg jagoda
- 200g margarina ili maslaca
- 4 pudinga od vanile
- šlag ili čokolada za ukrašavanje
Priprema:
Šest kašika šećera i 8 dl soka staviti da provri i u to zakuvati četiri pudinga sa šest kašika šećera razmućena u preostala 2 dl soka.
Kad se ohladi umutiti sa razmekšalim margarinom.
Piškote umakati u sok (ili mleko ko više volite) i slagati na tacnu, zatim preko puding u koji ste umešali sveže jagode. Ukrasiti po izboru.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Recept poslala Dragica Gajić
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus