Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostalo

Ne peče se, spremna za 20 minuta: Pesak torta koja uspeva i početnicima

Autor Stvar ukusa
Autor Stvar ukusa

Ne peče se, spremna za 20 minuta: Pesak torta koja uspeva i početnicima

Izvor: Foto: Jelena Stanojević

Lagana, jednostavna i ukusna. Uspeva svima.

Sastojci:

  • 1 l mleka
  • 3 pudinga od vanile
  • 10 kašika šećera
  • 150 g margarina
  • 50 g šećera u prahu
  • 150 g mlevene plazme
  • 100 g kokosa
  • 100 g plazme i 3 pune kašike nutele

Priprema:

U litri mleka zakuvati puding sa šećerom. Ostaviti da se potpuno ohladi. Umutiti margarin sobne temperature sa šećerom u prahu i postepeno dodavati ohladjen puding.

Podeliti na 3 jednaka dela.

U prvi deo dodati 150 g mlevene plazme.

U drugi deo dodati 100 g kokosa.

U treći deo dodati 100 g plazme i 3 pune kašike nutele.

U kalup prečnika 24cm staviti prvi fil sa plazmom, preko njega stavti fil sa kokosom i na kraju staviti fil sa plazmom i nutelom.

Ostaviti u frižider na minimum 3 sata, nakon toga izvaditi iz kalupa.

Dekorisati po želji sa istopljenom čokoladom ili sa šlagom.

Ne peče se, spremna za 20 minuta: Pesak torta koja uspeva i početnicima
Izvor: Youtube
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu  Recept poslala Jelena Stanojević

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti