1. Banane iceći na kolutiće i uvaljati ih u prezlu, a zatim u jaja umućena sa cimetom, pa ponovo u prezlu kako bi se formirao omotač.
2. Kolutiće pržiti na zagrejanom ulju sve dok se ne formira zlatno-žuta korica.
3. Napraviti preliv od zelenog čaja: u posudu sipati zeleni čaj i šećer, postepeno dodavati 6 kašičica vrele vode i dobro umutiti, a zatim dodati umućenu slatku pavlaku.
Pohovane banane služe se sa slatkom pavlakom, čokoladnim amareto kremom, kremom od meda i prelivom od zelenog čaja.
Izvor: kakopedija.com
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus