1. Izlomite čokoladu na male parčiće i otopite na pari. Kada se otopi, ohladite desetak minuta. Dok se čokolada hladi, stavite po nekoliko malina u čaše ili činijice, a u posebnoj činiji pomešajte jogurt i med.
2. Kada se čokolada prohladila, brzo je umešajte u smesu sa jogurtom. Dobro izmešajte, pa sipajte u čaše, prelivajući preko malina. Po želji možete sipati prvo čokoladnu smesu, a zatim staviti maline odozgo, što će ujedno i lepo ukrasiti vaš kremasti dezert. Ohladite u frižideru. Pre služenja, odozgo možete narendati i malo čokolade.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus