1. Roštilj masu podelite na četiri dela, pa od svakog oblikujte dve kugle i ručno ih istanjite.
2. Jednu istanjenu kuglu prekrijte kačkavaljem, zatim pršutom, pa opet kačkavaljem.
3. Preklopite drugom rastanjenom kuglom, a krajeve ručno sjedinite i pecite na roštilju ili na malo ulja u tiganju dok ne porumeni.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus