Pravi nedeljni ručak.
Sastojci:
500 g svinjskog buta
2 dl svetlog piva
2 dl mleka
2 dl paradajz sosa
4 čena belog luka
peršun
brašno
suvi začin, biber
Priprema:
1. Meso isecite na šnicle, izlupajte, pospite začinom i biberom i ostavite pola sata.
2. U većoj posudi pomešajte pivo, paradajz sos, mleko, peršun, brašno, suvi začin i biber.
3. Svako parče mesa uvaljajte u brašno i ređajte u podmazanu vatrostalnu posudu.
4. Prelijte sosom, pokrijte alu-folijom izbušenom čačkalicom i pecite oko sat vremena na 200 stepeni.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem