Sa ovim ručkom nema greške, sočan i ukusan sve će oduševiti.
Sastojci:
1/2 kg šampinjona
1/2 kg belog ćurećeg mesa
1/2 kg njoka
2-3 čena belog luka
glavica crnog luka
so, biber
suvo začinsko bilje, bosiljak
2 kašike brašna
neutralna pavlaka
malo belog vina
goveđa kocka supe
feta sir
Priprema:
Šampinjone izdinstati na glavici crnog luka, dodati 2-3 čena belog luka, so, biber, vegetu, bosiljak, 2 kašike brašna, pa naliti sa malo neutralne pavlake, malo belog vina, čašu vode sa jednom goveđom kockom.
Belo meso iseći na trake, začiniti i posebno izdinstati.
Njoke skuvati, pa sve pomešati i pred služenje narendati dosta feta sira ukoliko ga volite.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus