Prženo meso sa nadevom od kajmaka oduševiće i najveće gurmane.

Sastojci:

600g šnicli od telećeg buta

300g karfiola

250g kajmaka

2 dcl mleka

so

100g brašna

3 jaja

100g prezli

ulje za prženje

Priprema:

1. 4 šnicle istučemo, posolimo i premažemo kajmakom.

2. Šnicle uvijemo kao rolat, uvaljamo u brašno, umućena jaja i prezle, te pržimo na vrelom ulju.

3. Karfiol skuvamo i podelimo na 4 jednaka dela.

4. U mleko umutimo jaja preostala od pohovanja.

5. Karfiol stavimo u vatrostalnu posudu, prelijemo umućenim jajima i mlekom i pečemo u rerni.

6. Ispržene urolane šnicle poslužimo sa zapečenim karfiolom i kriškom limuna.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu  Izvor: stvarukusa / ukusi regiona