1. U slanoj vodi posebno obariti spanać i praziluk, dobro procediti, a zatim sitno iseckati. Povrće propržiti dok ispari sva voda.
2. Meso posoliti, pobiberiti i dodati jaje, nakvašenu sredinu hleba i dobro sve zamesiti.
3. Od mase sa mesom formirati ćuftice, au sredinu svake staviti malo praziluka i spanaća i dobro zatvoriti.
4. Šnicle uvaljati u prezle i pržiti u ulju.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus