Odlična ideja za ručak kome će se svi obradovati.

Sastojci:

  • 1-2 glavica crnog luka
  • malo masti ili ulja
  • malo mlevene paprike
  • suvo meso sa suvih kostiju, malo slanine
  • glavica kiselog kupusa ili 1 kg kiselog ribanca
  • lovorov list

Priprema: 

Iseckajte luk i prodinstajte ga sa slaninom. Zatim dodajte kupus i začinite sa malo mlevene paprike, biberom i lovorovim listom. Dinstajte sve to nekih 15 minuta, ako počne da se lepi dodajte malo vode. Suvo meso operite i prokuvajte malo u šerpi, zatim ga odvojite od kostiju. Sve to stavite u tepsiju, a zatim i u rernu i pecite nekih sat vremena na 180°C.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama- Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs