Odlična ideja za ručak kome će se svi obradovati.
Sastojci:
- 1-2 glavica crnog luka
- malo masti ili ulja
- malo mlevene paprike
- suvo meso sa suvih kostiju, malo slanine
- glavica kiselog kupusa ili 1 kg kiselog ribanca
- lovorov list
Priprema:
Iseckajte luk i prodinstajte ga sa slaninom. Zatim dodajte kupus i začinite sa malo mlevene paprike, biberom i lovorovim listom. Dinstajte sve to nekih 15 minuta, ako počne da se lepi dodajte malo vode. Suvo meso operite i prokuvajte malo u šerpi, zatim ga odvojite od kostiju. Sve to stavite u tepsiju, a zatim i u rernu i pecite nekih sat vremena na 180°C.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama- Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus