Služite sa salatom ili prilogom po želji.

Sastojci: 

  • 600 g pilećeg filea
  • 300 g tikvica
  • 1 luk
  • 1 šargarepa
  • 1 jaje
  • so, biber
  • soja sos
  • 3 kašike ulja
  • bešamel sos

Priprema: Meso izrežite na tanje kriške i izlupajte. Začinite soja sosom, pa posolite i pobiberite. U tiganj sipajte ulje i propržite luk iseckan na kockice i izrendanu šargarepu i tikvice. Posolite i pobiberite. Svaki komad mesa nafilujte i urolajte. Ređajte u tepsiju. Umutite jaje i prelijte preko mesa, a nakon toga prelijte i bešamel sosom. Pecite 35 minuta na 180°C.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs