Služite sa salatom ili prilogom po želji.
Sastojci:
- 600 g pilećeg filea
- 300 g tikvica
- 1 luk
- 1 šargarepa
- 1 jaje
- so, biber
- soja sos
- 3 kašike ulja
- bešamel sos
Priprema: Meso izrežite na tanje kriške i izlupajte. Začinite soja sosom, pa posolite i pobiberite. U tiganj sipajte ulje i propržite luk iseckan na kockice i izrendanu šargarepu i tikvice. Posolite i pobiberite. Svaki komad mesa nafilujte i urolajte. Ređajte u tepsiju. Umutite jaje i prelijte preko mesa, a nakon toga prelijte i bešamel sosom. Pecite 35 minuta na 180°C.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs