Ako ste mislili da je spremanje pileta teško, varate se. Kako biste dobili hrskavu kožicu i sočnu piletinu dovoljan je samo jedan sastojak - so.
Sve što treba da uradite je da stavite na pleh so i pile i da ispečete. Bez previše truda napravićete fantastičan ručak za celu porodicu. Možete da služete sa salatom, krompirom...
Sastojci:
- pile
- so
Priprema:
Preko celog pleha sipajte so debljine prsta. Treba da bude dosta soli. Zatim pile stavite preko i pecite na 200°C dok ne bude gotovo. Kad koža potamni i postane hrskava, možete da izvadite.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem