Ako ste mislili da je spremanje pileta teško, varate se. Kako biste dobili hrskavu kožicu i sočnu piletinu dovoljan je samo jedan sastojak - so.
Sve što treba da uradite je da stavite na pleh so i pile i da ispečete. Bez previše truda napravićete fantastičan ručak za celu porodicu. Možete da služete sa salatom, krompirom...
Sastojci:
- pile
- so
Priprema:
Preko celog pleha sipajte so debljine prsta. Treba da bude dosta soli. Zatim pile stavite preko i pecite na 200°C dok ne bude gotovo. Kad koža potamni i postane hrskava, možete da izvadite.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus