1. Izdinstajte luk, sklonite sa šporeta, dodajte svo povrće koje ste prethodno naseckali na kockice, zatim pirinač i tunjevinu, pa sve dobro promešajte.
2. Začinite kašičicom mlevene začinske paprike, suvim biljnim začinom, biberom i origanom, pa tom smesom napunite paprike.
3. Stavite ih u blago nauljenu posudu i prelijte vodom. Pecite pola sata u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus