1. Zagrejte rernu na 180 stepeni. Tepsiju istrljajte oljuštenim i presečenim čenom belog luka. Krompir isecitena tanke kolutove, pa složite kao crep u tepsiju.
2. Pomešajte neutralnu pavlaku, mleko, sir i kiselu pavlaku, posolite i pobiberite, pa time ravnomerno prelijte krompir, tako da sasvim bude prekriven. Po potrebi dolijte još malo neutralne pavlake.
3. Krompir pecite u rerni oko 45 minuta dok ne porumeni. Pred kraj isprobajte da li je jelo gotovo, to ćete proveriti tako što ćete ga probosti krompir. Ako je mekan, vaše jelo je gotovo.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus