1. Meso iseći na kocke velike oko 3 cm. Iseckati slaninu na tračice. Iseckati beli i crveni luk na polovine. Izmešati brašno sa razmekšanim maslacem. Očistiti šampinjone i po potrebi ih preseći na pola ili četvrtine.
2. Zagrejati rernu na 180 stepeni. Zagrejati ulje u šerpi koja može da se stavi u rernu. Hrskavo propržiti slaninu i izvaditi je. Ispržiti u istom ulju meso, iz više puta. Vratiti sve meso u šerpu, dodati paradajz pire, vino, čen belog luka, majčinu dušicu i list lovora. Posoliti, pobiberiti, dodati začin od suvog povrća i naliti vodom. Pokriveno krčkati oko 60 minuta u rerni.
3. Dodati mesu crveni luk i mešavinu maslaca i brašna. Izmešati i krčkati otklopljeno još 60 minuta. Dodati šampinjone i krčkati daljih 30 minuta.
Prethodna vestSledeća vest