1. Iseckati praziluk, propržiti ga na ulju i ispasirati u blenderu. Pomešati parmezan sa 2 kašike kisele pavlake, prazilukom i senfom. Iseckati beli luk pa i njega dodati mešavini. Posoliti i pobiberiti.

2. Istanjiti i zaciniti šnicle, pa premazati filom. Uviti u rolnice i pričvrstiti.

3. Zagrejati puter i ulje u šerpi i ispržiti rolnice. Naliti supom i krčkati 20 minuta. Izvaditi rolnice.

4. U masnoću od prženja mesa umešati ostatak kisele pavlake, pa umešati gustin razmućen sa vrlo malo vode. Krčkati par minuta uz mešanje, da se zgusne. Servirati po želji uz rolnice koje se mogu ukrasiti sitno naseckanim svežim prazilukom.


Sastojci:

250 g praziluka
50 g parmezana
4 kašike kisele pavlake
1 kašika senfa
2 čena belog luka
so, biber
4 tanke ćureće šnicle (po150 g)
1 kašika putera
1 kašika ulja
250 ml supe od kocke
1-2 kašicice gustina