Pored raznih trikova sa hranom, ovaj će vas jednostavno oduševiti. Naime, reč je o svežini hleba.
Često vam ostane hleb koji se ubajati. Uvek se može iskoristiti, za poparu, prženice... ali...
Postoji trik kako da mu potpuno vratite svežinu, a proces je vrlo jednostavan.
Pročitajte i Kako da napravite domači hleb (VIDEO)
Dakle, stari hleb natopite vodom. Da, zvuči pomalo nelogično, ali strpljenja molimo: hleb stavite pod česmu i dobro ga namočite sve dok i sama korica ne bude natopljena.
Zatum stavite veknu u rernu zagrejanu na 150 stepeni. Pecite ga u zavisnosti koliko je natopljen vodom, maksimum do 15 minuta
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus