Pored raznih trikova sa hranom, ovaj će vas jednostavno oduševiti. Naime, reč je o svežini hleba.

Često vam ostane hleb koji se ubajati. Uvek se može iskoristiti, za poparu, prženice... ali...

Postoji trik kako da mu potpuno vratite svežinu, a proces je vrlo jednostavan.

Pročitajte i Kako da napravite domači hleb (VIDEO)

Dakle, stari hleb natopite vodom. Da, zvuči pomalo nelogično, ali strpljenja molimo: hleb stavite pod česmu i dobro ga namočite sve dok i sama korica ne bude natopljena.

Zatum stavite veknu u rernu zagrejanu na 150 stepeni. Pecite ga u zavisnosti koliko je natopljen vodom, maksimum do 15 minuta

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/