Ne volite da idete u restorane, ne kupujete brzu hranu, ali više ne možete ni da kuvate. Ovaj recept je savršen za vas
Za ovaj recept potrebna vam je samo jedna šerpa. Tako, da osim što se jelo sprema na "brzinu", nećete imati posle ni sudove za pranje. A ovo je i idealan lagan predlog za ručak.
Potrebno je:
3 kašike maslinovog ulja
4 čena belog luka
manji luk, iseckan
800 ml konzerviranog paradajza
šaka svežeg bosiljka
500 g testenine po želji
4 šolje vode (960 ml)
100 g rendanog kačkavalja
so, biber
aleva paprika, tucana paprika
Pročitajte i: Najbrži ručak na kašiku: Krompir paprikaš sa belim mesom
Priprema:
U velikoj šerpi zagrejte ulje, pa na njemu prodinstajte crni i beli luk. Dodajte sve preostale sastojke, prelijte sa 4 šolje vode, stavite začine, posolite i sačekajte da provri.
Kada provri, nastavite da kuvate onoliko koliko na pakovanju testenine piše, povremeno mešajući. Kada je gotovo, neće biti potrebe da se bilo šta cedi, jer će testenina da upije tečnost, a pasta će biti spremna za posluženje.
Dodajte rendani kačkavalj i uživajte u brzinskom ručku.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor:posnajela.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus