Evo kako jednostavno i lako da napravite ovo fenomenalno jelo. 

Potrebno je: 

500 g mlevenog mesa

2 glavice crnog luka

svež paradajz ili pelat sos

tikvica

začini po želi, beli luk, biber, so, začin

Pročitajte i: Pasta sa brokolijem i tunjevinom

Priprema: 

Na malo dozvoljenog ulja prodinstati sitno iseckan crni luk, beli luk, dodati meso i svež paradajz samleven u blenderu ili kupovni paradajz pelat. Kuvati dok se lepo ne ukrčka. Tikvice oprati, iseckati na tanke tračice ili ljuštilicom za krompir izvući trake, ubaciti ih u ključalu vodu na par minuta, izvaditi, iscediti i poslužiti sa sosom. 

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: stvarukusa.rs