Evo kako jednostavno i lako da napravite ovo fenomenalno jelo.
Potrebno je:
500 g mlevenog mesa
2 glavice crnog luka
svež paradajz ili pelat sos
tikvica
začini po želi, beli luk, biber, so, začin
Pročitajte i: Pasta sa brokolijem i tunjevinom
Priprema:
Na malo dozvoljenog ulja prodinstati sitno iseckan crni luk, beli luk, dodati meso i svež paradajz samleven u blenderu ili kupovni paradajz pelat. Kuvati dok se lepo ne ukrčka. Tikvice oprati, iseckati na tanke tračice ili ljuštilicom za krompir izvući trake, ubaciti ih u ključalu vodu na par minuta, izvaditi, iscediti i poslužiti sa sosom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem