Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostalo

Fenomenalan trik: Kako najbrže i bez muke da oljuštite kobasicu

Autor Stvar ukusa
Autor Stvar ukusa

Uz ovaj trik više nećete gubiti vreme na lagano guljenje već ćete odjednom moći da oljuštite kobasicu onoliko koliko želite

Izvor: Profimedia/Shutterstock

Često nas od ukusnog komada mesa kobasice deli neposlušni omot koji nikako ne uspevamo lepo oguliti. Zna to ponekad biti i vrlo iritantno. Ali, uz ovaj trik više se nećete mučiti s tim.  

Da biste kobasicu lagano ogulili potrebno ju je malo navlažiti. Dovoljno će biti i da samo nakvasite svoje dlanove. Potom je tako vlažnu dobro protrljajte dlanovima. Zasecite omot. Povucite ga i trebalo bi da možete lagano oguliti kobasicu.  

Pogledajte i Kako da oljuštite đumbir (VIDEO)

Neki sajetuju da kobasicu samo kratko provučete pod vodu. Možete i tako, ali kobasicu tada ponovo protrljajte rukama i potom zasecite. Ako su krajevi kobasice već odrezani biće dovoljno da samo povučete omot i on će se već sam lagano odvajati od mesa.  

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: 24sata.hr

Tagovi

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti