Prilikom posete premijer je razgovarao s novinarima i zaposlenima, kao i sa predsednikom kompanije Aleksandrom Rodićem, potpredsednicom Natalijom Cvetković, glavnim i odgovornim urednikom Kurira Nemanjom Pajićem i urednicima svih magazinskih izdanja i portala.
Premijer nije sakrivao oduševljenje izgledom i radom naših redakcija.
"Zadovoljan sam jer sam video prostor koji je unapređen, način rada koji je drugačiji nego ranije. Video sam ljude koji vredno rade i veoma mi je drago zbog toga. Baš sam srećan što sam ovde", naglasio je Vučić.
U neformalnom razgovoru s novinarima i urednicima premijer je istakao da redovno prati nove projekte video-produkcije "Adrija medija grupe", posebno video-blog Ratka Femića svakog dana u pet do pet, kao i naš portal espreso.rs.
Prilikom obilaska redakcije Kurira pohvalio je i izgled portala Kurir.rs.
"Nisam ja neki stručnjak, ali meni je vaš sajt najpregledniji od svih", rekao je Vučić.
Povod za posetu premijera Vučića bio je njegov prvi intervju pred početak predizborne kampanje koji možete pročitati u štampanom izdanju Kurira za četvrtak 2.3. 2017.
Premijer Vučić sa predsednikom AMG Aleksandrom Rodićem
Premijer sa Natalijom Cvetković, potpredsednicom kompanije AMG i Emilom Volakom, izvršnim direktorom magazina
Premijer Vučić sa novinarima rubrika Kultura i Stars
Premijer Vučić sa predsednikom kompanije AMG Aleksandrom Rodićem i urednicima Kurira
Premijer Aleksandar Vučić sa urednikom video produkcije Ratkom Femićem
Premijer Aleksandar Vučić sa urednicom Cosmopolitana Nasjom Veljković
Premijer sa novinarima Newsweeka
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus