Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pratite upustva: Ovo je jedini ispravan put mršavljenja!

Autor Stvar ukusa
Autor Stvar ukusa

Koliko ste na internetu nailazili na brze dijete koje daju fantastične rezultate, da li ste uspeli da smršate pomoću njih?

 Izvor: Profimedia/Shutterstock

Posledica debljanja i prekomerne težine može imati više uzroka, ali pored loše estetske slike, bitnije je zdravstveno stanje. I to je glavni razlog zašte se treba osloboditi viška kilograma. 

Da li ste se zapitali zašto se gojite? Odgovor je, donekle, i vama jasan, ali je stvar prihvatanja činjenice.

Dakle, gojazni ljudi imaju višak kilograma upravo zato što jedu i piju više nego što im je potrebno i od te istine treba krenuti.

Pogledajte koje su namirnice najbogatije proteinima

Pre nego se pristupi tretmanu mršavljenja i sprovođenja dijeta uvek se treba konsultovati sa lekarom, naročito ako imate neko oboljenje.

Smanjivanje kilaže se postiže isključivo na dva načina, a to su, smanjenje količine i sadržaja hrane i fizičkom aktivnošću. Koliko vam je bitno zdravstveno stanje, pa i lepota utoliko ćete pre ukrotiti svoj karakter koji preferira već razvijen sistem prejedanja.

Proverite zašto treba piti posoljenu vodu na prazan stomak.

Unos tečnosti je, takođe, veoma važan faktor u smanjivanju  telesne mase, pa oslušnite dobro svoj organizam koliko mu je potrebno tečnosti.

Ovu stavku nemojte nipošto ignorisati. 

Ograničite unos masti i ugljenih hidrata. A ono što je bitno u svakom tretmanu mršavljenja, jeste da ni u jednom trenutku ne osećate glad. Meso, zelena salata, tikvice i krastavci su dobar izbor za održavanje sitosti.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti