Probajte ova zdrava jela koja će vam pomoći u detoksikaciji i gubitku kilograma. Takođe, beli luk, bosiljak i sok od limuna su odlični za poboljšanje ukusa svih jela.
1. Pečeni losos
Ispecite file (120 g) u teflonskom tiganju na malo maslinovog ulja. Servirajte sa kuvanim krompirom ili boranijom.
Proičitajte i Pravila koja vam pomažu da smršate uz doručak
2. Mešana salata
120 g kuvane piletine pomešajte sa zelenom salatom, krastavcima, kukuruzom, sokom od limuna, maslinovim uljem i (po želji) začinskim uljem.
3. Beli omlet
Ispecite omlet od tri belanca i kašike nemasnog kravljeg sira. Servirajte sa sezonskom salatom.
4. Pirinač sa tunjevinom
Isecite luk, zatim dodajte paradajz i tunjevinu. Dodajte oprani pirinač i dovoljno vode da se polako kuva. Servirajte uz zelenu salatu ili salatu od kupusa.
5. Nemasni sir
Nemasni kremasti sir namažite na dvopek ili integralni hleb. Premazani tost možete jesti sa salatom od zelenog lisnatog povrća, začinjenom sa malo maslinovog ulja i jabukovim sirćetom.
Proičitajte i 3 namirnice za savršenu liniju i dobru probavu
6. Špagete sa paradajz sosom
Skuvajte špagete u slanoj vodi i procedite ih. Pomešajte špagete sa sosom od paradajza, belim i crvenim lukom. Spremljene špagete pospite parmezanom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: Zdrava krava
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus