Za najbolje rezultate, upoznajte se sa radom vaše rerne i utvrdite idealan položaj rešetki u zavisnosti od toga šta je na meniju! Rerne sa grejnim elementima na vrhu, dnu i začelju, sa ventilatorom za cirkulaciju vrućeg vazduha funkcionišu drugačije.

Pogledajte i Najjednostavniji način da očistite prljave rešetke iz rerne (VIDEO)

Sredina rerne je najbolja za ravnomerno pečenje. Namirnice koje zahtevaju jače pečeno dno trebalo bi postaviti u donjoj trećini rerne – pojedine kore za kolače, povrće... Postavljanje rešetki u gornju trećinu rerne, daće za rezultat jače pečen površinski sloj.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas? 

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: oklagija.rs