Pogača koju pripremite može da se konzumira umesto hleba. Evo kako da je brzo i lako ispečete.
Potrebni sastojci:
- 200 g brašna
- 4 jaja
- 300 g ovčijeg sira
- prasak za pecivo
- 100 ml ulja
- kisela pavlaka
- 200 ml jogurta
Pogledajte i Napravite najmekše domaće kiflice
Priprema:
U dubljoj posudi izgnječite sir, a potom dodajte jaja. Viljuskom pomešajte jaja sa sirom. Dodajte ulje, pavlaku i jogurt. Promešajte pa dodajte brašno u kome je prašak za pecivo. Sve dobro sjedinite.
Nauljite tepsiju u kojoj ćete peći. Pospite je brašnom i sipajte smešu. Dobro rastresite da se pravilno rasporedi.
Pecite 15 minuta na 250 stepeni.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: nadlanu.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus