Sastojci:
1 paket piškota
150 g tamne čokolade
2 dcl mleka
2 dcl slatke pavlake
250 g kokosa
Pogledajte i Čupavci – sve što niste znali o omiljenoj poslastici
Priprema:
Razlomite čokoladu na kockice i stavite je u dublju činiju. Dodajte mleko i pavlaku pa zagrejte na tihoj vatri uz stalno mešanje dok ne povežete sve sastojke u krem. Pustite da se ohladi.
Piškotu umočite u krem pa zatim u kokos. Ponavljajte postupak dok ne potrošite sve piškote. Po želji možete između 2 piškote dodati fil (kao na slici). Prijatno.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: Zadovoljna
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus