Šećer s vodom stavite da provri, smanjite temperaturu i nastavite sa špinovanjem još 6-7 minuta. Pomerite s ringle, dodajte rendanu čokoladu i mlevene orahe. Masu dobro izjednačite i ostaviti da se hladi. Oblikujte male bombice (kao pola oraha). U svaku stavite po jednu višnju, uvaljajte ih u istopljenu čokoladu, orahe ili lešnike, po želji. Stavite u korpice od papira i ostavite da se malo prosuše.
Bombice s višnjama
U sredini ovih bombica krije se osvežavajuće iznenađenje.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus