1. Tikvicu, krompir i luk izrendati, posoliti i pobiberiti, dodati beli luk sitno iseckan.
2. Posebno umutiti jaja sa jogurtom, vodom, brašnom i izmešati sa tikvicama, lukom i krompirom.
3. Sve izliti u manji, podmazan pleh i peći na 200 stepeni dok lepo ne porumeni.
4. Služiti uz salatu, jogurt ili pavlaku.
Izvor: serpica.net
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus