1. Stavite keks u plastičnu kesu, zavežite i prelazite oklagijom preko njega dok se ne izlomi. Razdvojite na dva dela i sipajte u činije ili čaše za desert.
2. Umutite sir sa korom limuna i dve kašike šećera. Sipajte preko keksa.
3. Odmrznite voće, pa dve trećine stavite u blender sa preostalom kašikom šećera i sokom od limuna. Poslasticu prelijte ovom smesom i na kraju ukrasite preostalim voćkicama. Ostavite da se hladi u frižideru bar nekoliko sati pre služenja.
4. U zavisnosti od toga kakve posude za služenje odaberete, možete od svega staviti po dva, tanja sloja.
Uskršnja salata sa tortelinama, šunkom i kačkavaljem
Kako da dobijete najlepšu žutu boju jaja za Uskrs
Kako se pravilno kuvaju jaja za Uskrs
Grilovani fileti šarana sa povrćem za Veliki petak
Posna pita sa jabukama za Veliki petak