1. Rernu uključite na 170 C. Nauljite 6 udubljenja kalupa za mafine ili 3 posude za sufle.
2. U posudi srednje veličine promešajte keks, šećer i margarin. Smesu rasporedite ravnomernu u posude ili udubljenja u kalupu. Pecite u rereni oko 5 minuta, a zatim izvadite da se ohladi. Ne isključujte rernu.
3. Pomešajte krem sir, šećer, sok limuna, limunovu koru i vanilu, a zatim umešajte i jaje.
4. Sipajte smesu u kalupe do 3/4 udubljenja. Pecite u zagrejanoj rerni oko 25 minuta.
5. Čizkejk možete preliti voćnim prelivom ili ukrasiti po želji.
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom