1. Rernu uključite na 170 C. Nauljite 6 udubljenja kalupa za mafine ili 3 posude za sufle.
2. U posudi srednje veličine promešajte keks, šećer i margarin. Smesu rasporedite ravnomernu u posude ili udubljenja u kalupu. Pecite u rereni oko 5 minuta, a zatim izvadite da se ohladi. Ne isključujte rernu.
3. Pomešajte krem sir, šećer, sok limuna, limunovu koru i vanilu, a zatim umešajte i jaje.
4. Sipajte smesu u kalupe do 3/4 udubljenja. Pecite u zagrejanoj rerni oko 25 minuta.
5. Čizkejk možete preliti voćnim prelivom ili ukrasiti po želji.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus