1. Očišćeno povrće isecite na veće komade. Pile dobro operite i stavite ga u veću šerpu. Dodajte povrće i začine i sve to prelijte hladnom vodom.
2. Šerpu poklopite i sve zajedno kuvajte na laganoj temperaturi oko 2h (dok se meso ne raskuva). Kada se meso raskuva, izvadite ga iz šerpe i uklonite kosti i kožicu, a meso iskidajte na komade. Jedan deo mesa možete vratiti u čorbu, a drugi iskoristiti za neko drugo jelo.
3. Kada čorba bude pri kraju, umutite čašu mleka sa jednim jajetom i to dodajte čorbi dok vri. Krčkajte sve zajedno još 10 minuta. Na kraju pospite sitno iseckanim listićima svežeg peršuna.
4. Poslužite toplo.
Izvor: Opanak.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus