1. Celer, koren peršuna, šargarepu i luk oljuštite. Koren paškanata samo temeljno operite i osušite jer tako zadržava aromu. Na sitno rende narendajte sve što ste čistili i dodajte sitno seckan peršun, selen i so. Smesu lepo ujednačite i ako vam je previše krupno, možete i da ispasirate.
2. Smesu nanesite na poslužavnik i stavite u zamrzivač. Posle 2-3 sata isecite kockaste delove i vratite u zamrzivač. Kad vam je začin potreban, izvadite kockicu iz zamrzivača.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus