1. Očistite i usitnite luk i propržite ga na laganoj vatri. Za to vreme usitnite slaninu koju ćete dodati luku kad omekša i postane zlatnožućkaste boje. Kad slanina postane staklasta, dodajte narendanu limunovu koru i sve začinsko bilje.
2. Meso koje ste prethodno oprali i obrisali isecite na jednake kockice, utapkajte u brašno, usitnite beli luk, pa sve dodajte luku.
3.Nek se lagano dinsta dok sa svih strana ne dobije istu boju, oko 7 minuta, a tada dodajte vino i supu u količini koja je potrebna da prekrije meso. Pustite da provri, posolite i pobiberite po ukusu, pa smanjite vatru i poklopite. Nek se meso uz povremeno mešanje dinsta sve dok ne omekša. Za to vreme skuvajte i oljuštite kestenje pa dodajte u gulaš od mesa. Kad kestenje potpuno omekša, poslužite gulaš.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus