1. Sjedinjite brašno, jogurt, so, prašak za pecivo i šećer.
2. Zamesite testo, podelite na 6-7 delova i napraviti loptice. Prekrijte ih i ostaviti da odstoje 30 min.
3. Izrendajte šunakricu i sir i promešajte.
4. Svaku lopticu rasklagijajte i na jedni polovinu kruga stavite fil. Preklopiti drugom polovinom kruga i utapkajte viljuškom.
5. Pržiti na vrelom ulju dok ne porumene.
6. Stavljati na tanjir sa salvetom da se ocedi višak ulja.
7. Služiti uz jogurt.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus