1. Suve kosti stavite u odgovarajući lonac, nalijte vodom i prokuvajte.
2. Prospite prvu vodu da ne bi čorba imala tamniju boju.
3. Nalijte drugom vodom i pustite da provri. Smanjite temperaturu pa dodajte iseckan crni luk. Dodajte iseckanu šargarepu, krompir, paškanat i sok od paradajza.
4. Kuvajte dok povrće ne omekša. Posoliti i pobiberiti po ukusu.
5. Meso odvojite od kostiju i iseckajte sitnije.
6. Kuvati još malo, pa sklonite sa ringle i dodati seckan peršun.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus