1. Suve kosti stavite u odgovarajući lonac, nalijte vodom i prokuvajte.
2. Prospite prvu vodu da ne bi čorba imala tamniju boju.
3. Nalijte drugom vodom i pustite da provri. Smanjite temperaturu pa dodajte iseckan crni luk. Dodajte iseckanu šargarepu, krompir, paškanat i sok od paradajza.
4. Kuvajte dok povrće ne omekša. Posoliti i pobiberiti po ukusu.
5. Meso odvojite od kostiju i iseckajte sitnije.
6. Kuvati još malo, pa sklonite sa ringle i dodati seckan peršun.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom