Cveklu, jabuku i šargarepu operite pod mlazom vode, osušite i potom ogulite.
Jabuku i cveklu izrendajte krupnije, a ljuštilicom za povrće od šargarepe napravite trakice.
Sjedinite sastojke i poprskajte sokom ceđenog limuna i maslinovim uljem.
Salatu završite seckanim orasima i kristalima morske soli.
Izvor: Dejan Arnautović/Story.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus