1. U mlako mleko dodajte kašičicu soli, kašičicu šećera, kvasac i kašičicu brašna. Ostavite da kvasac nadođe.
2. U vanglicu stavite jaje, posolite i sjedinite s uljem. Dodajte mleko sa nadošlim kvascem i brašnom zamesite testo. Pokrijte čistom krpom i ostavite da testo nadođe.
3. Nadošlo testo prebacite na pobrašnjenu radnu površinu, malo premesite a onda podelite na dva dela.
4. Svaki deo posebno razvucite na što veći krug, zatim podelite na 12-16 trouglova. Na svaki trougao stavite kečap, šunku, kačkavalj i origano, pa urolajte u kiflu.
5. Kifle stavljajte na pleh obložen peki papirom i ostavite 30 minuta da kifle nadođu.6.
6. Nadošle kifle premažite umućenim žumancetom s malo mleka i pospite susamom.
7. Na svaku kiflu stavite po kockicu ili izrendajte margarin.
8. Pecite u zagrejanoj rerni na 220 stepeni dok ne porumene.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus