1. Brašno, puter, jaja i so zamešajte u testo i umotajte u porzirnu foliju i stavite na pola sata u frižider. Rernu unapred zagrejte na 200 stepeni.
2. Piletinu isecite na kockice. Šargarepu oljušitite i njasecite na kockice. Luk i beli luk iseckajte što sitnije i lagano propržite. Dodajte piletinu i šargarepu, pa pecite dva-tri munuta. Posolite i pobiberite i izvadite iz tiganja. U sos od pečenja ulijte pavlaku, dodajte grašak, pa ostavite sos da se rashladi. Izmešajte jaja, sir i kiselo mleko. Dodajte sos sa graškom, pa začinite po ukusu.
3. Testo razvaljajte i stavite u podmazan kalup (okruglu tepsiju). Od testa oblikujte rub, a po testu rasporedite piletinu i povrće. Prelijte smesom od kiselog mleka i ijaja, pa pecite oko 45 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus