1. Luk isecite na kockice. Piletinu pržite u teflonskom tiganju na vrućem ulju sa obe strane oko 5 minuta dok ne dobije zlatnu boju. Dodajte luk, dinstajte dok ne postane staklast. Podlijte bujonom, ostavite da provri, smanjite vatru i pustite da tiho vri 10-15 minuta.
2. Krompir kuvajte u slanoj vodi 20 minuta. Povrće blanširajte u slanoj vodi 5 minuta, krompir i povrće ocedite.
3. Piletini dodajte pavlaku i estragon i kuvajte 2 minuta. Krompir oljuštite i poslužite ga s piletinom, sosom i povrćem.
Piletina u sosu od estragona
Pikantna piletina odlično se slaže sa barenim povrćem.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus