Priprema:
Prvu koru raširite pa je malo pouljite. Jaja malo umutite dodajte sir, mleko i pecivo pa sve malo izmešajte ne mnogo. Drugu koru umočite u fil pa je stavite na donji deo raširene kore do pola, zatim drugu koru isto tako samo je raširite u gornji deo donje kore.
Sve zatim skupite kao harmoniku i uvite u puža i redjajte u podmazan pleh. Sve tako uradite i sa ostalim korama. Ostatak fila nalijte u svakog pužića po malo. Pecote u zagrejanoj rerni na 200 stepeni C 30 min.
Prijatno dragi moji!
kodbakeugostima.blogspot.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus