Umesto meda možete da upotrebite i javorov sirup ili agava sirup.

Sastojci:

  • 300 g nezaslađenog kokosa
  • 200 ml kokosovog ulja
  • 85 g meda po želji

Priprema:

Pomešajte kokos sa otopljenim kokosovim uljem i medom dok ne dobijete ujednačenu lepljivu smesu. Smesa ne sme da vam bude suva, a ako se to ipak desi dodajte još malo ulja ili vode. 

Smesu prebacite u plitki kalup koji ste prethodno obložili pek papirom i dobro utisnite. Kako biste lakše utisnuli smesu u kalup, navlažite prste. Stavite u frižider nekoliko sati da se dobro stegne.  

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu

Izvor: stvarukusa.rs/punkufer.hr