Umesto meda možete da upotrebite i javorov sirup ili agava sirup.
Sastojci:
- 300 g nezaslađenog kokosa
- 200 ml kokosovog ulja
- 85 g meda po želji
Priprema:
Pomešajte kokos sa otopljenim kokosovim uljem i medom dok ne dobijete ujednačenu lepljivu smesu. Smesa ne sme da vam bude suva, a ako se to ipak desi dodajte još malo ulja ili vode.
Smesu prebacite u plitki kalup koji ste prethodno obložili pek papirom i dobro utisnite. Kako biste lakše utisnuli smesu u kalup, navlažite prste. Stavite u frižider nekoliko sati da se dobro stegne.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs/punkufer.hr
AKO JE VAMA NEŠTO VAŽNO, VAŽNO JE I NAMA: SLAVIMO 20 GODINA!
Čuvena torta Marlenka kao iz reklame
Najbolja čokoladna torta sa višnjama
Kolač sa jabukama i grizom, koji će deca obožavati
Pastirska pita sa mlevenim mesom i pire krompirom