Čokoladni sladoled kolač može da se jede i leti i zimi, a dodatni plus je i to što osvežava. Ako ne umete ili jednostavno nemate uvek vremena da pripremate komplikovane poslastice, ovaj desert je odličan predlog kada želite da se počastite sa porodicom ili prijateljima posle ukusnog obroka.
Sastojci:
- 180 g bele čokolade
- 275 ml kokosovog mleka
- 220 g čokoladnih pahuljica
Priprema:
U provrelo kokosovo mleko dodajte seckanu čokoladu i mešajte dok se ne istopi. Sipajte u posudu i dodajte pahuljice, dobro promešajte. Sipajte u kalup, pa ohladite na sobnoj temperatur, a zatim stavite u zamrzivač na 4-5 sati.
Izvor: Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem