Istopite čokoladu i pomešajte sa pahuljicama i spremićete najlepši sladoled kolač.

Čokoladni sladoled kolač može da se jede i leti i zimi, a dodatni plus je i to što osvežava. Ako ne umete ili jednostavno nemate uvek vremena da pripremate komplikovane poslastice, ovaj desert je odličan predlog kada želite da se počastite sa porodicom ili prijateljima posle ukusnog obroka.
Sastojci:
- 180 g bele čokolade
- 275 ml kokosovog mleka
- 220 g čokoladnih pahuljica
Priprema:
U provrelo kokosovo mleko dodajte seckanu čokoladu i mešajte dok se ne istopi. Sipajte u posudu i dodajte pahuljice, dobro promešajte. Sipajte u kalup, pa ohladite na sobnoj temperatur, a zatim stavite u zamrzivač na 4-5 sati.
Izvor: Stvar ukusa
Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.