Ovaj čokoladni puter je poseban dodatak doručku ili branču. Neverovatan je na tostu i može se koristiti čak i kao namaz za palačinke ili vafle.
Koliko dugo traje čokoladni puter?
Ovaj puter možete držati u posudi za puter u frižideru 2-3 meseca.
Sastojci:
- pola šolje putera, omekšalog
- 85 g poluslatke čokolade, rastopljene i ohlađene na sobnoj temperaturi
Priprema:
U činiji umutite puter dok ne postane kremast, 2-3 minuta. Postepeno dodajte otopljenu čokoladu i mutite dok se ne sjedini. Poslužite na sobnoj temperaturi i po želji na hlebu.
Izvor: Stvar ukusa
*KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus