Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RECEPT ZA ČOKOLADNI PUTER: Zaboravićete na krem - odličan namaz za hleb i palačinke, a evo gde se čuva da duže traje

Autor Aleksandra Ljubičić

Umesto krema namažite ovaj čokoladni puter na hleb i uživajte.

 Kako se pravi čokoladni puter 181943912.jpg Izvor: Shutterstock

Ovaj čokoladni puter je poseban dodatak doručku ili branču. Neverovatan je na tostu i može se koristiti čak i kao namaz za palačinke ili vafle.

Koliko dugo traje čokoladni puter?

Ovaj puter možete držati u posudi za puter u frižideru 2-3 meseca.

Sastojci:

  • pola šolje putera, omekšalog
  • 85 g poluslatke čokolade, rastopljene i ohlađene na sobnoj temperaturi

Možda će vas zanimati

Priprema:

U činiji umutite puter dok ne postane kremast, 2-3 minuta. Postepeno dodajte otopljenu čokoladu i mutite dok se ne sjedini. Poslužite na sobnoj temperaturi i po želji na hlebu.

Izvor: Stvar ukusa

*KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Više na ovu temu

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti