Ljubitelji čokolade će se oduševiti ovim receptom, pogotovo što je priprema baš laka. Nema nikakvog pečenja, niti kuvanja fila, samo se sve dobro umuti. Uspeva i početnicima u kuhinji, a sem fantastičnog ukusa i prelepo izgleda, pa će delovati kao da je iz najluksuznijih poslastičarnica. Rashladite se i zasladite u vrelim letnjim danima ovom savršenom čokoladnom tortom

Sastojci:

  • 1 šolja slatke pavlake 
  • 1/4 šolje šećera u prahu 
  • 1/4 šolje kakaoa
  • 1,5 kašičica instant kafe 
  • 1 šolja vrele vode
  • rendana čokolada 
  • tamne kore za tortu

Priprema:

Umutite slatku pavlaku sa šećerom u prahu i kakaom. Kafu sipajte u neku posudu i prelijte vrelom vodom, pa dobro promešajte. U vatrostalnu posudu poređajte kore za tortu koje ste isekli na kvadrate, pa prelijte kafom, a zatim sipajte fil. Ponovo kore, kafa, fil i tako dok ne utrošite sav materijal. Poslednji red neka bude fil. Zatim pokrijte tortu i ostavite u frižideru pola sata do sat vremena. Pospite rendanom čokoladom. 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE