Ledeni kolač sa jagodama je odličan predlog kada vas iznenade gosti, ali i kada želite nešto slatko i ukusno. Možete da pravite i sa smrznutim jagodama, ali i bilo kojim bobičastim voćem. Red belog fila, zatim seckano voće, a preko svega ide čokoladna glazura koja obogaćuje ukus. 

Sastojci: 

  • 200 g jagoda
  • 1 kesica pudinga koji se ne peče
  • 300 ml mleka  
  • 200 ml slatke pavlake 
  • 100 g čokolade

Priprema:

Puding umutite sa mlekom i sipajte u tepsiju. Stavite sitno iseckane jagode preko i prelijte čokoladnom glazurom. Glazura se pravi tako što istopite slatku pavlaku i čokoladu. Ostavite da se ohladi u frižideru nekih 2 sata. 

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE