Ledeni kolač sa jagodama je odličan predlog kada vas iznenade gosti, ali i kada želite nešto slatko i ukusno. Možete da pravite i sa smrznutim jagodama, ali i bilo kojim bobičastim voćem. Red belog fila, zatim seckano voće, a preko svega ide čokoladna glazura koja obogaćuje ukus.
Sastojci:
- 200 g jagoda
- 1 kesica pudinga koji se ne peče
- 300 ml mleka
- 200 ml slatke pavlake
- 100 g čokolade
Priprema:
Puding umutite sa mlekom i sipajte u tepsiju. Stavite sitno iseckane jagode preko i prelijte čokoladnom glazurom. Glazura se pravi tako što istopite slatku pavlaku i čokoladu. Ostavite da se ohladi u frižideru nekih 2 sata.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem