Ledeni kolač sa jagodama je odličan predlog kada vas iznenade gosti, ali i kada želite nešto slatko i ukusno. Možete da pravite i sa smrznutim jagodama, ali i bilo kojim bobičastim voćem. Red belog fila, zatim seckano voće, a preko svega ide čokoladna glazura koja obogaćuje ukus.
Sastojci:
- 200 g jagoda
- 1 kesica pudinga koji se ne peče
- 300 ml mleka
- 200 ml slatke pavlake
- 100 g čokolade
Priprema:
Puding umutite sa mlekom i sipajte u tepsiju. Stavite sitno iseckane jagode preko i prelijte čokoladnom glazurom. Glazura se pravi tako što istopite slatku pavlaku i čokoladu. Ostavite da se ohladi u frižideru nekih 2 sata.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus