Ako je vaša porodica ljubitelj mesa i ne možete da zamislite ručak bez ove namirnice pravo je vreme da isprobate preukusne krmenadle spremljene na malo drugačiji način.
Želite krmenadle koje nisu tvrde, suve i žilave? Dovedite njihovu pripremu do savršenstva u samo nekoliko koraka.
Sastojci:
- 600 g svinjskih krmenadli od vrata
- so
- 4 čena belog luka
- začin za meso
- senf
- ulje
- biber po želji
Priprema:
Krmenadle posoliti i izlupati, premazati senfom, premazati začinom za meso, takodje premazati izgnječenim belim lukom po želji i biberom. Na kraju preliti uljem i pržiti u tiganju poklopljeno. Pržiti na tihoj vatri uz dodavanje po malo vode dok ne omekšaju.
Na kraju lepo zapeći. Servirati uz pomfrit ili šta već želite.
Izvor: Bakina i dekina kuhinja
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus