Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DA SPREMITE KRMENADLE DA NE BUDU ŽILAVE: Meso će biti mekano ako ga pre prženja premažete ovim sastojkom

Autor Aleksandra Ljubičić
Autor Aleksandra Ljubičić

Krmenadle služite sa prilogom i salatom po želji.

Kako se spremaju krmenadle Izvor: Bakina i dekina kuhinja

Ako je vaša porodica ljubitelj mesa i ne možete da zamislite ručak bez ove namirnice pravo je vreme da isprobate preukusne krmenadle spremljene na malo drugačiji način.

Želite krmenadle koje nisu tvrde, suve i žilave? Dovedite njihovu pripremu do savršenstva u samo nekoliko koraka.

Sastojci:

  • 600 g svinjskih krmenadli od vrata
  • so
  • 4 čena belog luka
  • začin za meso
  • senf
  • ulje
  • biber po želji

Možda će vas zanimati

Priprema:

Krmenadle posoliti i izlupati, premazati senfom, premazati začinom za meso, takodje premazati izgnječenim belim lukom po želji i biberom. Na kraju preliti uljem i pržiti u tiganju poklopljeno. Pržiti na tihoj vatri uz dodavanje po malo vode dok ne omekšaju. 

Na kraju lepo zapeći. Servirati uz pomfrit ili šta već želite. 

Izvor: Bakina i dekina kuhinja

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Pročitajte još

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti