Krmenadle služite sa prilogom i salatom po želji.
Ako je vaša porodica ljubitelj mesa i ne možete da zamislite ručak bez ove namirnice pravo je vreme da isprobate preukusne krmenadle spremljene na malo drugačiji način.
Želite krmenadle koje nisu tvrde, suve i žilave? Dovedite njihovu pripremu do savršenstva u samo nekoliko koraka.
Sastojci:
- 600 g svinjskih krmenadli od vrata
- so
- 4 čena belog luka
- začin za meso
- senf
- ulje
- biber po želji
Priprema:
Krmenadle posoliti i izlupati, premazati senfom, premazati začinom za meso, takodje premazati izgnječenim belim lukom po želji i biberom. Na kraju preliti uljem i pržiti u tiganju poklopljeno. Pržiti na tihoj vatri uz dodavanje po malo vode dok ne omekšaju.
Na kraju lepo zapeći. Servirati uz pomfrit ili šta već želite.
Izvor: Bakina i dekina kuhinja
Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.